Σεμινάριο για την Αστυνομία Κύπρου

17 posts / 0 yeni
Son gönderi
Yoryis Regginos
Yoryis Regginos kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 4 yıl 1 month önce
Joined: 07/04/2010 - 02:48
Σεμινάριο για την Αστυνομία Κύπρου

Στα πλαίσια ενημερωτικού σεμιναρίου που θα γίνει αύριο από την accept - LGBT Cyprus στην Αστυνομία Κύπρου, θα θέλαμε την άποψη σας στην πιο κάτω ερώτηση:Αν είχατε μια δήλωση ή ερώτηση να κάνετε στην Αστύνομία Κύπρου, ποια θα ήταν αυτή?Παρακαλώ απαντήστε μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 09 Δεκ 2010, για να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε τις απόψεις σας στο σεμινάριο που θα γίνει την Παρασκευή, 10 Δεκ 2010. Ευχαριστούμε!
Νοείται ότι η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί και μετά από αυτή την ημερομηνία

field_vote: 
No votes yet
Edited by: Yoryis Regginos on 09/12/2010 - 12:57
toioutos
Offline
Last seen: 9 yıl 4 months önce
Joined: 08/12/2010 - 23:09

1. αν το κρούζινγκ είναι παράνομο, και γιατί καταδιώκουν, ενίοτε, τον κόσμο στην πιάτσα. Το παράνομο είναι η συνάθροιση, το γύρεμα, ή το σεξ στα σκοτεινά 2. αν καταγράφονται εγκλήματα κατά των λοατ σαν hate crimes, ή σαν οτιδήποτε άλλο, άρα όταν δίνουν στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνουν εγκλήματα κατά βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό,  άρα είναι σαν να μην υπάρχει πρόβλημα.  3. Τί γίνετε με τα λοατ μέλη της αστυνομίας; έχουν καμιά προστασία; μπορούν να υπηρετήσουν ανοιχτά; 

Yoryis Regginos
Yoryis Regginos kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 4 yıl 1 month önce
Joined: 07/04/2010 - 02:48

ευτυχώς που υπέβαλες 3 ερωτήσεις, γιατί όπως πάει το πράμα, δεν βλέπω να έχουμε άλλες
 
1. θα πρέπει πρώτα να εξηγήσουμε τι εννοούμε με τον όρο "κρούζινγκ", αλλά νομίζω το κυρίως πρόβλημα θα είναι η "προσβολή της δημοσίας αιδούς" και θα ακούσουμε σίγουρα και ένα "το ίδιο θα συνέβαινε για οποιαδήποτε παρόμοια δραστηριότητα ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού", νομίζω...
2. από ότι έχουμε ενημερωθεί, υπάρχει κάποιου είδους κατηγοριοποίηση, αλλά δεν χρησιμοποιείται. Θα πρέπει να τονίσουμε τη σημασία της χρήσης της.
3. αυτό το αφήνω εντελώς ασχολίαστο
Ευχαριστούμε για τις ερωτήσεις. Θα δω πως μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

mariosgeorg
Offline
Last seen: 9 yıl 7 months önce
Joined: 23/11/2010 - 13:15

Χτες ειχε αρθρο στον ΠΟΛΙΤΗ για ενα καυγα που εγινε στο SECRETS αναμεσα σε εναν gay και μια τραβεστι και ο gay έχασε το δεξι του ματι.

petrosgrafs
petrosgrafs kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 1 yıl 9 months önce
Joined: 07/04/2010 - 03:15

Μπορείς να μας βρεις το link του άρθρου; αυτά είναι τραγικά πράγματα! πρέπει να σταματήσουν...

"Σε περιβόλια με σπαρτά και αφθονία, μα έλειψε το νερό. Kι άμα δεν έχουμε να πιούμε, δεν έχουμε τίποτα..."

Gay Mouflon
Gay Mouflon kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 5 yıl 1 month önce
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Σελίδα 20, 9/12/2010, δεν μπόρεσα να βρω link στην σελίδα, αλλά βρήκα το pdf:http://pdf.politis-news.com/pdf/pdf?-A=221681,pdfview.html&-V=pdfarchive

christosnol
Offline
Last seen: 4 yıl 7 months önce
Joined: 10/06/2010 - 16:31

Για σου Γιώργη.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Accept για τις προσπάθειες τους!Δεν ξέρω αν αυτές οι ερωτήσεις είναι κατάλληλες για υποβολή, αλλά θα τις γράψω εδώ ως τροφή για σκέψη.1. Όσον αφορά την καταπολέμηση των διακρίσεων κατά των ΛΟΑΤ ατόμων, τι ευθύνες και τι αρμοδιότητες έχει η αστυνομία;Υποθέτω αυτό πάει χέρι-χέρι με το γενικότερο ερώτημα του τι δικαιώματα έχουμε ως ΛΟΑΤ άτομα και σε ποιο βαθμό η αστυνομία έχει ευθύνη να τα προασπίζεται. Δηλαδή, αν δεχθώ ομοφοβική επίθεση κάποιας μορφής, μπορεί η αστυνομία να παρέμβει, και αν ναι, υπό ποιες περιπτώσεις ή για ποιές μορφές επίθεσης;2. Για να έχουν το θάρρος ΛΟΑΤ άτομα να προβούν σε καταγγελία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τύχουν σεβασμού, ισότιμης μεταχείρισης και διακριτικότητας. Τίποτα δηλαδή που δεν θα απαιτούσε και ένας ετεροφυλόφιλος πολίτης στο κάτω-κάτω.Πάνω σ'αυτό, όσον αφορά καταγγελίες για ομοφοβική συμπεριφορά ή διακρίσεις, τι μέτρα λαμβάνει η αστυνομία και τι εγγυήσεις μπορεί να παρέχει για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας και της αξιοπρέπειας των ΛΟΑΤ ατόμων που προβαίνουν σ'αυτές;3. Που μπορεί να αποταθεί ένα ΛΟΑΤ άτομο αν νιώθει ότι δεν αντιμετωπίζεται σωστά από όργανα της τάξης εξαιτίας της σεξουαλικότητας του; Τι μέτρα λαμβάνει η αστυνομία ώστε τα μέλη της να αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό τα ΛΟΑΤ άτομα;Αυτά προς το παρόν.KEEP UP THE GOOD WORK!

Gay Mouflon
Gay Mouflon kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 5 yıl 1 month önce
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Έγραψα κάτι παρόμοιο, αλλά μου αρέσει πολύ καλύτερα η δική σου διατύπωση.

Gay Mouflon
Gay Mouflon kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 5 yıl 1 month önce
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Η ερώτηση μου είναι αν διαφωτίζουν ενεργά τους αστυνομικούς στο πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε θέματα/γεγονότα που συμπεριλαμβάνονται και LGBT άτομα. Π.χ. αν γίνει κάποιος καβγάς, αν κάποιος βρίσει ΛΟΑΔ άτομο, αν σταματήσουν κάποιο για ταχύτητα και είναι ΛΟΑΔ θα κάνουν κάτι διαφορετικό; είναι η αστυνομία ασφαλείς μέρος για κάποιο ΛΟΑΔ άτομο για ανατρέξει καταφύγιο/προστασία; Πως θα αντιδράσει ο εν καθήκον αστυνομικός;Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση (της αστυνομίας) είναι ότι η αστυνομία είναι αμερόληπτη και προστατεύει όλους τους πολίτες. Εγώ λέω ότι η αστυνομία πρέπει να είναι λίγο proactive στην ενημέρωση των μελών της, και αν αυτή την ενημέρωση την βγάλουν και προς τα έξω με μια εκστρατεία παρόμοια με τα αντιρατσιστικά φιλμάκια, ακόμα καλύτερα.Είναι πολύ θετικό που θα γίνει αυτό το σεμινάριο και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της Accept που θα συμμετάσχουν.Τέλος, αν δεν το ανακοινώσατε είδη, θα μπορείτε να το πείτε στα ΜΜΕ... είμαι περίεργος τι θα πει ο Θεμιστοκλέους όταν το ακούσει...θα αντέξει άραγε να μεν σύρει κανένα μαργαριτάρι; 

Gay Mouflon
Gay Mouflon kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 5 yıl 1 month önce
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Πως πήγε;

Μπατσολάτρης
Offline
Last seen: 9 yıl 7 months önce
Joined: 11/12/2010 - 01:38

Καλησπέρα,Θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας. Πολύ καλοδεχούμενη (κι ας άργησε λιγάκι).Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ, να με / μας ενημερώσετε για την διαδικασία και τα αποτελέσματα αυτού του ενημερωτικού σεμιναρίου; Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να ενημερώσετε τους ενδιαφερομένους με ένα δελτίου τύπου ή ένα απλό άρθρο εδώ σε αυτήν την σελίδα; Εάν σας δεσμεύει το απόρρητο της επικοινωνίας, απολογούμαι για την ερώτηση και σας παρακαλώ να την αγνοήσετε.Και πάλι θερμά συγχαρητήρια. 

Yoryis Regginos
Yoryis Regginos kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 4 yıl 1 month önce
Joined: 07/04/2010 - 02:48

Προς Μπατσολάτρης:
Ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια και παραθέτουμε πιο κάτω μερικές πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή:
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αστυνομία έγινε στα πλαίσια της εκπαίδευσης μελών της Αστυνομίας με τίτλο «Διαφορετικότητα και Αστυνόμευση». Μετά από επαφές που είχαμε με την Αστυνομία στα πλαίσια του πρόσφατου Συνεδρίου για Αλληλεγγύη και Δικτύωση, μας έγινε πρόσκληση για συμμετοχή στην πιο πάνω εκπαιδευτική δραστηριότητα, την οποία και αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά!
Βρήτε συνημμένο το σχετικό πρόγραμμα της δραστηριότητας αυτής.
Όσο για τα αποτελέσματα, ήταν αρκετά πιο πάνω από τα αναμενόμενα! Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζει να σημειώσουμε ότι μας δόθηκε περισσότερος χρόνος από αυτόν που αρχικά προγραμματίστηκε.
Ελπίζουμε να μας δοθεί ευκαιρία για περισσότερες δραστηριότητες αυτού του είδους στο σύντομο μέλλον. Και εννοείται θα σας κρατούμε ενήμερους, όπως και για όλα μας τα βήματα!
ΥΓ.: ενδιαφέρον nickname πάντως!
 
Προς CyQr:
Όσο αφορά στο αν διαφωτίζονται ενεργά οι αστυνομικοί, όπως βλέπεις το πρώτο βήμα έγινε! J
Να κάνουμε όμως μια διευκρίνιση: αν «σταματήσουν κάποιο για ταχύτητα», όπως λες, δεν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και δε θα έπρεπε να υπάρχει. Δε θα το θέλαμε αυτό. Και εξηγούμε: το όραμα μας ως accept– LGBTCyprusείναι μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις. Θα ήταν οξύμωρο να απαιτούσαμε διαφορετική μεταχείριση σε τροχαία παράβαση, απλά και μόνο επειδή ο παραβάτης είναι ΛΟΑΤ πρόσωπο.
Τώρα, αν υπάρχει έγκλημα ΛΟΑΤ μίσους (LGBThatecrime) τα πράγματα αλλάζουν. Να εξηγήσουμε όμως τι συνιστά «έγκλημα ΛΟΑΤ μίσους»: κάθε πράξη βίας, είτε ψυχολογική, είτε λεκτική, είτε σωματική, είτε οποιουδήποτε άλλου είδους, που γίνεται για τον αποκλειστικό λόγο ότι το θύμα είναι ΛΟΑΤ πρόσωπο. Δηλαδή, αν κλέψουν από κάποιον χρήματα επειδή απλά είναι απρόσεκτος, για παράδειγμα, αυτό δεν είναι έγκλημα ΛΟΑΤ μίσους. Αν όμως κλέψουν από κάποιον τα χρήματα του επειδή είναι ΛΟΑΤ, αυτό συνιστά έγκλημα ΛΟΑΤ μίσους.
Όσο αφορά στο ερώτημα σου αν «είναι η αστυνομία ασφαλές μέρος για κάποιο ΛΟΑΤ πρόσωπο να καταφύγει» αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Δεν μπορούμε βέβαια να προβλέψουμε πως θα αντιδράσει ο επί καθήκοντι αστυνομικός, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε και να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για τις ενδεδειγμένες αντιδράσεις και χειρισμούς.
Έχεις δίκιο όταν μιλάς για μια proactive αστυνομία, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα χρειαστεί χρόνο πολύ και προσπάθειες περισσότερες. Εμείς τους καλέσαμε να κάνουν μια εκστρατεία όπως αυτή που αναφέρεις, αλλά, όπως καταλαβαίνεις, και αυτό θα πάρει χρόνο. Δεν πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας.
Όσο αφορά την ενημέρωση των ΜΜΕ, ας μας επιτρέψετε να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για την ώρα: εκτός από «μαργαριτάρια», υπάρχει περίπτωση και για κατάπνιξη της προσπάθειας αυτής, άρα ας μην είμαστε και τόσο προκλητικοί για την ώρα, ε? J
Και πάλι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
 
Προς christosnol:
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την συμπαράσταση σου! Η ενδυνάμωση μας από τα μέλη μας είναι ό,τι πιο σημαντικό για μας.
Όσο αφορά στις ερωτήσεις σου τώρα:
1. οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες της Αστυνομίας είναι σίγουρα η αμερόληπτη προστασία όλων των πολιτών και η τήρηση του νόμου και της τάξης σε όλη τη Δημοκρατία. Αλλά να τονίσουμε δύο πράγματα εδώ. Πρώτο: δεν υπάρχουν ειδικά ΛΟΑΤ δικαιώματα. Αυτό που υπάρχει είναι η διακρίσεις από πλευράς κοινωνίας και άλλων κατευθύνσεων όσο αφορά στην ισονομία και ισοπολιτεία που πρέπει να υπάρχει. Αν κάποιος ή κάποια δεχθεί ομοφοβική επίθεση, η Αστυνομία σίγουρα μπορεί να παρέμβει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά ξέρεις τι είναι απαραίτητο? Η από πλευράς μας δύναμη να δηλώσουμε ότι πρόκειται για ομοφοβικό περιστατικό. Με άλλα λόγια, η ανοικτή και απερίφραστη δήλωση της ομοφοβικής φύσης του περιστατικού με την, κατ’ ανάγκη, δήλωση της ομοφυλόφιλης μας ιδιότητας. Και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ως κοινότητα και ως πρόσωπα, για να πράξουμε τούτο. Γιατί, και αυτό με φέρνει στο δεύτερο που θέλω να τονίσω, η διεκδίκηση δικαιωμάτων έχει δύο πτυχές: η μία είναι το δικαίωμα και η άλλη είναι η διεκδίκηση. Αν δεν υπάρχει διεκδίκηση (και κανένας εκτός από εμάς τους ίδιους δεν μπορεί να διεκδικήσει) τότε αυτόματα δεν μπορεί να υπάρξει το συναφές δικαίωμα. Αν εμείς οι ίδιοι δεν προασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε (πόσο μάλλον να ζητούμε) από τον οποιοδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένης της Αστυνομίας) να τα διεκδικήσει για εμάς.
Σε μια πρόσφατη ανοικτή μας συζήτηση, τέθηκε το εξής θέμα: αν καταφέρουμε να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα γάμου μεταξύ ομοφύλων προσώπων, ποιος, άραγε, θα προβεί στην τέλεση τέτοιου γάμου? Ενδιαφερόμενοι ήταν μόνο δύο, εκ των οποίων το ένα πρόσωπο ζει εκτός Κύπρου.
Σίγουρα, η κατοχύρωση του δικαιώματος είναι μεγάλο βήμα από μόνη της, αλλά αν δεν υπάρξει συνεπής τέλεση τέτοιου γάμου, ποιο μήνυμα άραγε θα δοθεί στην κυπριακή κοινωνία? Και θα ακούσουμε το (πολύ εύλογο) ερώτημα: τελικά ποιος δεν είναι έτοιμος για τέτοιους γάμους, η κοινωνία ή τα ομοφυλόφιλα πρόσωπα?...
2. πάω τώρα στο επόμενο σου ερώτημα: θάρρος. Και αναρωτιέμαι, έχουν το απαιτούμενο θάρρος τα ΛΟΑΤ πρόσωπα? Γιατί έστω ότι η Αστυνομία θα μπορούσε να εγγυηθεί την ισότιμη μεταχείριση, πόσοι θα προέβαιναν σε τέτοιες καταγγελίες? Δεν δίνω εδώ απαντήσεις, αλλά προ(σ)καλώ τον σχολιασμό και την ανταλλαγή απόψεων…
Και σίγουρα δεν εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, το «ξεμπρόστιασμα» των πάντων, αλλά όλη αυτή η αναφορά (όχι μόνο από εσένα) του θέματος «διακριτικότητας», «ιδιωτικότητας» και «εχεμύθειας» εμένα κάπου με προβληματίζει… Από τη στιγμή που εγώ ο ίδιος δε θέλω να μάθει κανείς τίποτα για μένα, πως μπορώ να απαιτώ από οποιοδήποτε άλλο να σέβεται ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό μου?
Θυμάμαι μεγαλώνοντας τη μητέρα μου να μου λέει «αν κάτι ντρέπεσαι να το πεις, μάλλον δε θα έπρεπε να το κάνεις». Το αίσθημα της ενοχής (που στη συγκεκριμένη περίπτωση υποβοηθείται, για να μην πω «επιβάλλεται», εν πολλοίς από την κοινωνία) δεν είναι, μήπως, και μια παραδοχή από μόνο του? Θα χαρώ να ακούσω απόψεις και πάνω σε αυτό!
3. το τρίτο σου ερώτημα είναι πολύ καίριο και χρήσιμο: οποιοσδήποτε πολίτης της Δημοκρατίας, αν νοιώθει ότι δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα και χωρίς διάκριση, μπορεί να προσφύγει στην Αρχή Ισότητας του Επιτρόπου Διοικήσεως (και σίγουρα σε εμάς) για αντιμετώπιση της κατάστασης. Η Αστυνομία μας έχει διαβεβαιώσει ότι λαμβάνει μέτρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μελών της για αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, αλλά πρέπει και εμείς να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αν δεν μιλήσουμε, αν δεν προσπαθήσουμε, όσο μπορεί ο καθένας, δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα τα πράγματα…
Και ξανά ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια.
 
Και ένα γενικό σχόλιο: η Αστυνομία Κύπρου έχει ήδη διαδικασίες που βοηθούν στην καταγραφή περιστατικών ΛΟΑΤ μίσους, αλλά χρειάζεται και η δική μας συνδρομή και επιμονή στην προσπάθεια αυτή. Αν ανάψουμε όλοι από ένα μικρό κερί, ακόμα και το πιο φοβερό σκοτάδι, σιγά-σιγά διαλύεται! 

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

Μπατσολάτρης
Offline
Last seen: 9 yıl 7 months önce
Joined: 11/12/2010 - 01:38

Yoryis Regginos,Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μπορούσα, παρακαλώ, να γνωρίζω και κάποιες «λεπτομέρειες» σχετικά με τους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο; Επί παραδείγματι, τον αριθμό των συμμετεχόντων, το κοινωνικό τους υπόβαθρο, την βαθμίδα τους, την ηλικία τους; Επίσης, εάν επρόκειτο για συνδικαλιστές, εάν η παρουσία τους ήταν εθελοντική ή υποχρεωτική, εάν η συμμετοχή τους στο σεμινάριο ήταν επί αμοιβή, εάν συμμετείχαν όργανα από όλες τις επαρχίες, εάν τα όργανα αυτά υπηρετούν σε αστικές ή μη περιοχές. Έγινε χρήση της διαλέκτου ή της κοινής ελληνικής κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, και στην περίπτωση παράλληλης χρήσης των δύο μορφών / τύπων γλώσσας (κάτι που αναμένω), μπορέσατε να διαπιστώσετε κάποια συσχέτιση μεταξύ χρησιμοποιούμενου τύπου γλώσσας και στάσης του ομιλητή έναντι των απόψεών σας και των σημείων της παρουσίασής σας; Είχατε χρόνο ν' ασχοληθείτε με το θέμα της κοινωνικής υπευθυνότητας της Αστυνομίας Κύπρου και μιας ΜΚΟ, όπως η accept, ή / και συνδιοργάνωσης προγραμμάτων δράσης κοινωνικής υπευθυνότητας (μεταξύ άλλων, για να μην χαθεί ο δεσμός μεταξύ της Αστυνομίας και της accept); Τέλος, θα ήταν ενδιαφέρον να γνώριζα, εάν δόθηκε από εσάς χρόνος ελεύθερης συζήτησης προς το τέλος της παρουσίασης, κι αν ναι, εάν έγιναν σχόλια ελεύθερα (χωρίς, δηλαδή, παρότρυνση τρίτων ή χωρίς να δοθεί κάποια κατεύθυνση από εσάς) από τους συμμετέχοντες αστυνομικούς, και στην περίπτωση που είναι θετική η απάντηση, εάν θα μπορούσατε να παραθέσετε δυο-τρία θετικά και δυο-τρία αρνητικά σχόλια των συμμετεχόντων (που έγιναν πάντοτε ελεύθερα και σας προκάλεσαν ή σας ξάφνιασαν ή σας εξέπληξαν ή ή ή...). Και πάλι, εάν υπάρχει κώλυμα με το απόρρητο της επικοινωνίας, κατανοώ πως δεν μπορείτε ν' απαντήσετε (και δεν θα το ζητούσα κιόλας). Χαίρομαι να δώσω για δεύτερη φορά συγχαρητήρια και να σας ενθαρρύνω για περισσότερες παρόμοιες πρωτοβουλίες κι ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. (ΥΓ: Νομίζω πως δεν μπόρεσα να βρω το συνημμένο πρόγραμμα. Εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος.) 

Yoryis Regginos
Yoryis Regginos kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 4 yıl 1 month önce
Joined: 07/04/2010 - 02:48

Μπατσολάτρη αγόρι μου,
εσύ εν εν "κάποιες λεπτομέρειες" που θέλεις, εν το σάιζ των παπουτσιών τους που ζητάς!
πάμε λοιπόν να σου απαντήσω μερικές από τις απορίες σου - για τα περαιτέρω δεν υπάρχει χρόνος προς το παρόν...
αριθμός=50 περίπου
βαθμίδα=διάφορες
ηλικία=διάφορες
συνδικαλιστές=άγνωστο
εθελοντική/υποχρεωτική παρουσία=κάπως και τα δύο
αμοιβή=δε γνωρίζω, αλλά και δεν το φαντάζομαι
γεωγραφική κατανομή=διάφορες επαρχίες, φαντάζομαι και αστικές και μή περιοχές
γλώσσα=μικτή χρήση διαλέκτου και κοινής ελληνικής, ανάλογα το θέμα
συσχέτιση γλώσσας-στάσης κλπ=εν να θέλω ένα μεροκάματο να σου το αναλύσω :)
συνδιοργάνωση προγραμμάτων δράσης=είναι στην ημερησία διάταξη
δεσμός=δε θα χαθεί - θες να βοηθήσεις, ε? ;)
χρόνος συζήτησης=φυσικά και δόθηκε, και εξαντλήθηκε και δόθηκε παράταση!
σχόλια=φυσικά και ήταν ελεύθερα - δεν μπορώ να παραθέσω κάποια συγκεκριμένα σχόλια γιατί θα μου πάρει πολύ χρόνο που δυστυχώς δεν υπάρχει... Δεν είναι θέμα "απόρρητου της επικοινωνίας" - αν ποτέ συναντηθούμε, ρώτησε με και θα σου πω.
όσο για το πρόγραμμα, υπήρξε όντως κάποιο τεχνικό πρόβλημα που προσπαθώ να διορθώσω για να μπορέσω να το ανεβάσω - ελπίζω σύντομα να το καταφέρω.
και πάλι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

Μπατσολάτρης
Offline
Last seen: 9 yıl 7 months önce
Joined: 11/12/2010 - 01:38

Χα χα χα! Yoryis Regginos, ευχαριστώ και πάλι, και συγγνώμη για τις δυο-τρεις παραπάνω ερωτήσεις. :) 

Yoryis Regginos
Yoryis Regginos kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 4 yıl 1 month önce
Joined: 07/04/2010 - 02:48

ώσπου προλαβαίνω τζιαι απαντώ, εν καλά

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

Gay Mouflon
Gay Mouflon kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 5 yıl 1 month önce
Joined: 25/05/2010 - 03:17

 Γιώργη, πολλά ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πολύ χαίρομαι που πήγε καλά.Μια μικρή διευκρίνηση: για την ταχύτητα λες ότι "δεν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και δε θα έπρεπε να υπάρχει.", αυτό λέω και εγώ.Συμφωνώ ότι πρέπει να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και ότι αν δεν το κάνουμε τίποτα δεν θα γίνει. Αλλά  αν η αστυνομία π.χ. βγάλει μια αφίσια που λέει τα αυτονόητα, π.χ. κάτι όπως αυτό πιο κάτω, θα μπορέσει να δώσει θάρρος σε οποιοδήποτε είναι λίγο επιφυλακτικός να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας. Αυτή η αφίσια δεν χρειάζεται κατά ανάγκη να μπει στους δρόμους (καλό θα ήταν), τουλάχιστον μπορεί να τοποθετηθεί σε περίοπτο σημείο στους αστυνομικούς σταθμούς. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ:Χρώματος/ΚαταγωγήςΘρησκείαςΣεξουαλικού προσανατολισμούΗλικίαςΟικονομικής κατάστασης/Κοινωνικής ΘέσηςΦύλλουΤηλεφωνήστε εμπιστευτικά στο 22123456 για πληροφορίες, ή τυχόν παράπονα/ανησυχίες.