Αποβολή μαθητών για γκέι ερωτική πράξη

4 posts / 0 new
Last post
dm3k
dm3k's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Joined: 19/05/2010 - 00:12
Αποβολή μαθητών για γκέι ερωτική πράξη

Η είδηση:Σοκ σε σχολείο στις ΣέρρεςΣάλος με ομοφυλοφιλικό βίντεο μεταξύ μαθητών!Σοκ  προκάλεσε στις Σέρρες η αποκάλυψη ενός οπτικού υλικού που είχε μαγνητοσκοπηθεί με κινητό τηλέφωνο και εμφάνιζε ομοφυλοφιλικές πράξεις μεταξύ δύο μαθητών, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου τους! Το βίντεο κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι μεταξύ όλων των μαθητών και έφτασε ως τον διευθυντή του λυκείου.

Οι  σκληρές εικόνες των δυο αγοριών  ηλικίας 17 χρόνων που έκαναν σεξ μεταξύ τους στις τουαλέτες του σχολείου, προκάλεσαν αναστάτωση και ανατριχίλα στο συμβούλιο καθηγητών και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου, τα μέλη των οποίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ωστόσο, η υπόθεση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μην διασυρθεί το σχολείο, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.

Οι  δυο σύλλογοι συνεδρίασαν μυστικά  με την παρουσία των γονέων  των δυο παιδιών και αποφάσισαν  να αποβληθούν από το σχολείο τους οι δύο πρωταγωνιστές του ερωτικού βίντεο, χωρίς να γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση. Έτσι, τα δυο παιδιά πήραν μετεγγραφή για άλλο σχολείο της περιοχής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν και τα δυο θα πάνε στο ίδιο!http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=116912Πόσο πείθεστε ότι τούτη η κίνηση του σκολείου έν δικαιολογημένη;Πχ, αντίστοιχα ετεροφυλικά βίτεα προκαλούν τέθκοιες αντιδράσεις;Το σκολείον σε περίπτωσην ενός στρέιτ βίτεο μέσα στο σκολείον θα ανησυχούσεν εξίσου για την φήμη του; Δηλαδή η σύμπτωση του φύλου έν ήταν κριτήριο;Η επιλογή των συλλογών να αποβάλουν τους μαθητές μήπως έν σωστή, με την έννοιαν ότι προστατεύκει τους ίδιους που το στίγμαν που θα τους προκαλέσει το βίτεο;Ο δημοσιογράφος πόσον καλοπροαίρετος σας φαίνεται;

field_vote: 
No votes yet
Ubiquites
Offline
Last seen: 6 years 2 weeks ago
Joined: 08/02/2011 - 03:33

Εντάξει ήταν αναμενόμενο να τους αποβάλουν απο το σχολείο, θα μπορούσαν οπουδίποτε αλλού να συνεβρεθούν αλλα αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι ακριβώς σκεύτονταν όταν πήραν την απόφαση να το γυρίσουν σε βίντεο; Τόση εμπιστοσύνη είχαν στο άτομο που τους τραβούσε οτι δεν θα το έστελνε σε κανέναν άλλον; Αυτό πλήρωσαν εν τέλει ενω είμαι σίγουρος οτι πολλά θα είναι εκείνα τα περιστατικά που θα λαμβάνουν χώρα σε σχολικούς χώρους αλλά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία απο βίντεο δεν έχει και επιπτώσεις.Επιτέλους πρέπει να μπεί το μάθημα σεξολογίας στα σχολεία ώστε τουλάχιστον τα παιδιά να είναι απο νωρίς ενημερα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Γιατι το πότε θα ξεκινίσουν τη σεξουαλική τους ζωή κανείς δεν μπορέι να ελένξει αλλά τουλάχιστον θα μπορούν να μειώσουν τις πιθανές μολύνσεις και στην περίπτωση των ετεροφυλόφιλων πιθανές ανεπιθύμητες εγγυμοσύνες.

If our gender is ambiguous, then so is the rest of our existance.

nikosdarkman
Offline
Last seen: 7 years 12 months ago
Joined: 05/01/2011 - 13:41

Κάπως έτσι είχα ανακαλύψει κι εγώ το δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Η διαφορά ήταν ότι εμείς τότε ήμαστε 13 1/2 και όχι 17. Επιπλέον, εγώ δεν ήξερα τι ακριβώς μου έκανε απλά είχα την υποψία ότι ήταν κάτι "κακό". Χρόνια μετά συζήτησα το θέμα με κάποιον  γνωστό, ο οποίος με ρώτησε γιατί δεν κατάγγειλα το συμμαθητή μου που με "αποπλάνησε". Έχω την εντύπωση ότι αν τον κατέγγελλα θα γίνονταν πολλά παρατράγουδα. Εξάλλου, ακόμα κι αν απέβαλλαν μόνο εκείνον, το "κακό" (δηλαδή το γεγονός ότι πλέον είχα ανακαλύψει τι μου συμβαίνει και τι μου αρέσει) είχε πια γίνει.

Γιώργος
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Joined: 29/05/2010 - 11:31

Πιστεύω ότι η απόφαση τους να μεταγράψουν τα παιδιά σε άλλο σχολείο και μάλιστα με διακριτικό τρόπο και μακρυά από τη δημοσιότητα, ήταν η πιο σωστή λύση από τις επιλογες που είχαν μπροστά τους βεβαια. Αν τα παιδιά έμεναν στο ίδιο σχολείο μπορείτε να φανταστήτε τι θα γινόταν...
Ενώ τώρα... ούτε γάτα ούτε ζημιά  : -)