ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

6 posts / 0 new
Last post
mariosgeorg
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 23/11/2010 - 13:15
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
Agapita meli tis accept to pio kato minima esteile mou to o nikos (pios tou edoken to email mou? extos an tou to edwka kamia fora katala8os sto IRC). Ekama copy-paste.
 
Φίλοι ACCEPT-ίτες,
έφτιαξα ένα ερωτηματολόγιο με τίτλο "Πόσο καλά γνωρίζεις ορολογία LGBT;" Αποτελείται από 25 ερωτήσεις multiple choice. Όσοι απαντήσουν σωστά στις 20 θα πάρουν δώρο ένα αρχείο .zip με δικές μου γυμνές φωτογραφίες. Επικοινωνήστε μαζί μου στο nikosnnn8@hotmail.com

field_vote: 
No votes yet
costas
Offline
Last seen: 1 month 6 days ago
Joined: 21/02/2010 - 18:45

Δυστυχώς η οργανωτική επιτροπή έχει ενημερωθεί για αρκετές πράξεις του συγκεκριμένου ατόμου που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν, ή χειρότερα να εκθέσουν την ομάδα όπως είναι σίγουρα η πιο πάνω ακατανόητη, το λιγότερο, πράξη.Απλά να επιβεβαιώσω ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έλαβε κανένα email από εμάς αφού δεν δίνουμε τα email των μελών μας σε οποιονδήποτε και για κανένα λόγο.Είχε δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας αλλά αυτός διαγράφηκε εντός ημερών αφού ο ίδιος δεν θέλει να είναι μέλος της accept και να υπακούει τους κανόνες την οργάνωσης. Αν σε αυτό το διάστημα επικοινώνησε με μερικά από τα μέλη μας μέσω της ιστοσελίδας τότε δεν γνωρίζει το email σου αφού αυτό στέλνεται αυτόματα από το σύστημα και όχι απευθείας (αυτό μπορείς να το επαληθεύσεις αν δεις το email που σου έστειλε και από ποιο email ήρθε).Παρακαλώ αν οποιοδήποτε άλλο μέλος είχε την ίδια επικοινωνία, ή άλλη παρόμοια, να μας ενημερώσει για να την εξετάσουμε.Ευχαριστώ!Κώστας

mariosgeorg
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 23/11/2010 - 13:15

Aυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του. Οταν ηρθε στο irc και μασ προτεινε ακριβωσ τα ιδια που γραφει πιο πανω καποιοσ του ειπε "ουτε οι πιο σπαρκωμενεσ καλογριεσ δεν θελουν να σε δουν γυμνο".
[Αφαιρέθηκε κείμενο λόγω ανάρμοστης γλώσσας - administrator / costas]

nikosdarkman
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Joined: 05/01/2011 - 13:41

Κώστα,
έχω την εντύπωση ότι εννοείς "αδιανόητη" πράξη και όχι "ακατανόητη". Η πράξη μου είναι σαφέστατη και κάθε άλλο παρά ακατανόητη, όπως τη χαρακτηρίζεις. Αν ωστόσο εννοούσες "αδιανόητη", ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ πώς θα εκτεθεί η οργάνωση από ένα τεστ που δεν αναφέρει την οργάνωση πουθενά!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες, διάβασε το αντίστοιχο άρθρο μου με τον τίτλο "ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!"

costas
Offline
Last seen: 1 month 6 days ago
Joined: 21/02/2010 - 18:45

Και ακατανόητη και αδιανόητη ήταν η πράξη σου Νίκο.
Και εκτός από αυτό, προώθησες από την σελίδα μας στο facebook αυτές τις ‘προσκλήσεις’ για το ερωτηματολόγιο σου, συνδέοντας μας σχεδόν άμεσα. Το γεγονός επίσης ότι μέλη πίστεψαν ότι υπήρξε περίπτωση να έλαβες τα στοιχεία τους μέσω της οργάνωσης επίσης δείχνει ότι για ευνόητους λόγους ένα λογικό άτομο μπορούσε λανθασμένα να πιστέψει ότι η accept είχε σχέση με αυτή την ακατανόητη και αδιανόητη (το λιγότερο, επιμένω) πράξη. 

Gay Mouflon
Gay Mouflon's picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Το πήρα και εγώ μέσο facebook - ουδέν σχόλιο για το περιεχόμενο.