Στο μπαράκι

4 posts / 0 new
Last post
Γιώργος
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Joined: 29/05/2010 - 11:31
Στο μπαράκι

Στο μπαράκιΒγήκε δειλά τα λιγοστά σκαλοπάτιακαι μπήκε στο αισχρό εκείνο μπαράκι.Ένας μικρός παράδεισος στα βάθη της ψυχής τουΕδώ μιλάει ο συνοδίτης εαυτός τουΜε λίγο ποτό, κανένα τσιγάρο και παρέα. Οι ώρες περνούν.βλέμματα, χαμόγελα.Απόψε ο συνοδίτης εαυτός του θα χαρεί.Θα χαρεί μαζί του και ένα άλλο σώμαμε τον αδιάπτωτο πόθο μιας τόσο παράτολμηςκαι αποκηρυγμένης επιλογής. Με τον ίδιο τρόπο θα κρύψει κι απόψετη μικρή του ευτυχία στο σκοτάδι.Μη δει η ακούσει το παραμικρό κανείς.Γιώργος Βατυλιώτης

field_vote: 
Your rating: None Average: 5 (4 votes)
nikosdarkman
Offline
Last seen: 7 years 12 months ago
Joined: 05/01/2011 - 13:41

Αυτό το ποίημα είναι πολύ αισιόδοξο. Θα έλεγα υπερβολικά αισιόδοξο. Αν το διαβάσει ένας 15χρονος gay που ζει σε ένα μικρό χωριό και έχει απομονωθεί για να μην τον ανακαλύψουν, θα τον γεμίσει ελπίδες. Ο μικρός θ' αρχίσει να ελπίζει ότι μεγαλώνοντας θα καταφέρει να επισκεφτεί ένα τέτοιο μπαράκι σαν αυτό που λέει το ποίημα και ότι από την πρώτη νύχτα που θα πάει εκεί θα χαρεί και επίσης θα χαρεί μαζί του και ένα άλλο σώμα (όπως λέει και το ποίημα).
Λυπάμαι πάντως που ενώ αυτό το ποίημα θα γεμίσει τον 15χρονό ελπίδες, θα πάει 3 χρόνια μετά στο μπαράκι και το πρώτο που θα νιώσει θα είναι οι λεπίδες πάνω στα συρματομπλέγματα των κλουβιών που θα βλέπει γύρω του.

Gay Mouflon
Gay Mouflon's picture
Offline
Last seen: 5 years 3 months ago
Joined: 25/05/2010 - 03:17

Γιώργο, είναι πολύ ωραίο! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!

Γιώργος
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Joined: 29/05/2010 - 11:31

Νίκο, όταν κρύβεις τη μικρή σου ευτιχία στο σκοτάδι.... αυτό είναι αισιόδοξο και χαρούμενο? Ρίξε του ακόμα μια ματιά..