Γενική Συνέλευση

Αγαπητά Μέλη,Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30 Σεπτέβρη 2010 στις 18.30 θα έχουμε γενική συνέλευση στο Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ στην Λευκωσία (NGO Support Centre). Διεύθυνση: Εζεκία Παπαϊωάννου. Τ.Θ. 29131, Τ.Κ. 1621 Λευκωσία. 

Η Παρουσία όλων μας είναι αναγκαία!
Your rating: None Average: 1 (1 vote)

Yorumlar

Ερμής Ελευθερίου kullanıcısının resmi

That is very good news!
How about members of Accept that are abroad. Can they be part of the conference through Live Web broadcast or something?
VenDare

  λιγο πιο αναλυτικη η διευθυνση για τους μη λευκωσιατες . καταρχήν αριθμο κτιριου. βαλαμε μονο οδος και Τ.Θ. , 
επισης  αν ειμαι σωστός ειναι απο το finnbars μεσα (αριστερα)  και μετα δεξια και μετά αριστερα ?

petrosgrafs kullanıcısının resmi

Κρατήστε επαφή
Αγαπητοί, όσοι έχετε απορία για την διεύθυνση σας παραθέτω πιο κάτω  την σελίδα που κρατάνε στο facebookγια όλες τις πληροφορίες. Όπως επίσης την σελίδα από το googlemaps.  Όσο αφορά για τα μέλη μας που βρίσκονται στο εξωτερικό προς το παρών απ’ ότι γνωρίζω δεν μπορεί να υπάρξει η υποδομή για τηλεδιάσκεψη αλλά θα υπάρξει σίγουρα εκτεταμένη πληροφόρηση μετά την συνάντηση μέσα από το site μας.  Θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Κρατήστε επαφή
http://www.facebook.com/group.php?gid=75240556049
http://maps.google.com/maps?hl=el&um=1&ie=UTF-8&q=ngo+center+nicosia&fb=1&hq=ngo+center&hnear=%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1,+%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82&cid=0,0,13611965780327504067&ei=9GmUTIbzLofN4AavwNGbBA&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=2&ved=0CB0QnwIwAQ

"Σε περιβόλια με σπαρτά και αφθονία, μα έλειψε το νερό. Kι άμα δεν έχουμε να πιούμε, δεν έχουμε τίποτα..."

Αν είναι εφικτό, θα ήταν καλό να μας παραθέσετε εδω τα πρακτικά της συνέλευσης. Με στενοχωρεί ιδιαίτερα που θα απουσιάζω στην πρώτη κιόλας συνάντηση.Εν πάση περιπτώσει, μας εύχομαι καλή αρχή και σαν μέλος αυτής της οικογένιας, σας ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους όσους συμβάλλετε έμμεσα/άμεσα/ανώνυμα/επώνυμα κοκ σε αυτή την οργάνωση.  BREAK A LEG! 

Κασάφης!

Η πρώτη δεν είναι! Υπήρξαν αρκετές από την αρχή του έτους.Είναι πάντως η πρώτη μετά την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της accept - ΛΟΑΔ Κύπρου τον Μάιο στην δημοσιογραφική διάσκεψη.Τα πρακτικά της συνάντησης θα είναι διαθέσιμα για τα μέλη στην ιστοσελίδα μας, και ελπίζω να σε δούμε σε μια από τις επόμενες συναντήσεις μας!

Σ' ευχαριστώ,Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς και είναι εις γνώσην μου η δράση της οργάνωσης στο σύνολο των δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα μέχρι πρότινος, σαφώς εννοούσα το πρώτο Annual General Meeting αν έχω όντως καταλάβει ορθά.Θεωρώ οτι θα υπάρξει εκλογή αντιπροσώπων κτλ. Διόρθωσε με αν λανθάνομαι.

Κασάφης!

Μιλώντας για την επίσημη έναρξη των εργασιών της  Accept, μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν τα καταφέρατε να προχωρήσετε με εγγραφή της Accept στον έφορο σωματείων.Αν και φαντάζομαι ότι θα συζητηθεί και στην συνέλευση άρα θα το δούμε από τα πρακτικά.