Ανακοίνωση

 Αγαπητά μέλη, η ανακοίνωση αυτή γίνεται για να διευκρινιστούν κάποιες αναλήθειες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταίως. Μετά από νομικές γνωματεύσεις που είχαμε από τον δικηγόρο της οργάνωσης, έχουμε ενημερωθεί πως όσο βρισκόμαστε στην διαδικασία εγγραφής μας ως σωματείο, δεν θεωρούμαστε ακόμη νομική οντότητα και ως εκ τούτου απαγορεύεται η διοργάνωση οποιουδήποτε εράνου σε αυτό το στάδιο χωρίς τις κατάλληλες άδειες από τον έφορο. Οι ειδικές αυτές άδειες δίνονται σε εγγεγραμμένους φορείς αφού προηγηθεί η κατάθεση της αίτησής τους. Πληροφοριακά αυτό αποτελεί και πρόνοια που βρίσκεται στο καταστατικό μας. (το καταστατικό μας βρίσκεται αναρτημένο εδώ στην ιστοσελίδα μας)Όσο αφορά την δυσφήμιση  που έχει περιέλθει στην αντίληψη μας ότι η οργάνωση ζήτησε ποσοστό από τις εισπράξεις του εράνου που θα λάβει χώρα στην Λεμεσό, αναφέρουμε ευθέως πως κανένα μέλος της επιτροπής δεν ζήτησε με κανένα τρόπο το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Αυτή είναι μια ψευδής δήλωση χωρίς καμία βάση και έχουμε ειδοποιηθεί νόμιμα όπως εάν αυτή η δυσφήμιση συνεχίσει θα έχουμε λόγους να προχωρήσουμε σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Your rating: None Average: 3 (1 vote)

Comments

 To Σάββατο ήμουν στο ESCAPE και άκουσα ότι τάχα το σωματείο απευθύνθηκε στο εν λόγω club για να διοργανώσει  party ζητώντας προμήθεια από τα εισιτήρια! Πότε έγινε κάτι τέτοιο;

Yoryis Regginos's picture

δημοτικό. ανάγνωση. το κείμενο. πιο πάνω. ευχαριστώ.

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

 Τι συμφέροντα θα μπορούσε να έχει το club συκοφαντώντας ένα σωματείο που στηρίζει τις LGBT επιχειρήσεις;
Avτιλαμβάνομαι το γεγονός ότι η LGBT κοινότητα τελεί υπό καθεστώς εμφυλίου πολέμου (εξ ου και το ότι οι αδελφές έχουν την τάση να αλληλοσυκοφαντούνται, αν όχι ν' αλληλοσφάζονται επειδή έχουν προφανώς κάποιο σαδομαζοχιστικό φετίχ). Την περίπτωση του club δεν μπορώ να την κατανοήσω.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι απο το πουθενά διαδίδεις φήμες με το πρόσχημα οτι "άκουσες" και εκτός αυτού στηρίζεσαι πάλι σε γενικά και αυθαίρετα συμπεράσματα οτι οι ομοφυλόφιλοι (που εσυ τους χαρακτηρίζεις "αδερφές") είναι σε εμφύλιο πόλεμο και αλληλοσφάζονται και καλά.Ακόμα και να ισχύει η φήμη ποιός ο λόγος εσύ να την αναπαράγεις με αυτό το στύλ; Τι ρόλο υποτίθεται εσύ επιτελείς μεταξύ ACCEPT και ESCAPE; Μεγάλοι άνθρωποι είναι να λύσουν την παρεξήγηση αν και εφόσον φυσικά ευσταθεί και δεν είναι μια φήμη που ξεκίνισε εκ του πονηρού απο το πουθενά για να δημιουργήσει προστριβές μεταξύ ACCEPT και ESCAPE και κατα συνέπεια στην ΛΟΑΤ κοινώτητα της Κύπρου εν γένη!Εν κατακλείδη έχω να πω το εξείς:Ας δίνουμε στα πράγματα τις διαστάσεις που τους αναλογούν και τίποτα περισσότερο. Δηλαδή στις φήμες και τα κουτσομπολιά για να δώσομμε την διάσταση που τους αναλογούν πρέπει να έχουμε υπόψη μας οτι το πιο πιθανό είναι να είναι ανακρίβιες και μαλίστα κακοπροέραιτες. Ακούς συχνά να κυκλοφορεί κουτσομπολιό ή φήμη για άλλους με καλοπροαίρετη άποψη; Σπάνια!!!

If our gender is ambiguous, then so is the rest of our existance.

Yoryis Regginos's picture

grey cells. thinking. logic. use them.

Better to light a candle than to curse the darkness.-Chinese proverb

χαιρετίζω την αναμενόμενη επίσημη εγγραφή μας ως σωματείο και έκφράζω την απογοήτευσή μου γοα οποιοσδήποτε πονηριές... Νίκο, όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή και γίνουν οι απαιτούμενες εκλογές είναι καλό ν θέσεις υποψηφιότητα για μέλοςτου Δ.Σ... το θέμα είναι ότι με τον τρόπο που πάντοτε επιλέγεις να υποστηρίζεις τις τοποθετήσεις σου,αποθαρρύνεις ακόμα και αυτούς που θέλουν να σε ακούσουν... πολλές φορές μου θυμίζεις του κερβάτι του Προκρούστη: ότι ... εξέχει κόβεται και ότι είναι ...κοντό τραβιεται απ΄τα μαλλιά... (no pun intended...)